Forum CROSS
Luty 05, 2012, 12:32:42 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Ankieta
Pytanie: Kto będzie rywalem V. Ananda?  (Głosowanie skończone: Luty 25, 2009, 03:14:54 )
Gata Kamsky - 2 (33.3%)
Veselin Topalov - 4 (66.7%)
Głosów w sumie: 5

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6
  Drukuj  
Autor Wątek: Mecz pretendentów: Gata Kamsky vs. Veselin Topałow Sofii 2009  (Przeczytany 7723 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Yellow
Full Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #60 : Luty 27, 2009, 08:51:08 »

W profilu można znaleźć mój adres e-mail, więc swojej tożsamości nie ukrywam. Swoją drogą w żadnym poście nie widziałem "dzień dobry, na imię mam...", a nazwisk wielu muszę się domyślać. Może stworzymy topic, w którym każdy się przedstawi?
Nikogo nie pouczam/łem, a starałem się jedynie odpowiadać na tematy, np "Jak uczyć się debiutów?" lub "Tablice Nalimova". Jeżeli kogoś uraziłem, to przepraszam.
O półfinałach mówiłem żartobliwie, aczkolwiek podkreślam jeszcze raz, że żadnego przeciwnika nie można lekceważyć. Zwłaszcza, że przeglądałem trochę partii z turniejów dla niewidomych i zdarzają się dziwne debiuty typu gambit budapesztański i różne "załapańce".

Jak doskonałym tworem jest człowiek, jak wielkim przez rozum, jak niewyczerpanym w swych zdolnościach, jak szlachetnym postawą i w poruszeniach, czynami podobnymi do anioła, pojętnością zbliżonym do bóstwa. Hamlet
petro sjan
Gość
« Odpowiedz #61 : Luty 27, 2009, 09:41:17 »

Spoko brawo brawo pokaż im na co Cię stać oczywiście w finale M P
Sokol
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #62 : Luty 27, 2009, 10:53:37 »

A mi się tam podoba, wkońcu zaczeło się dziać cos na tym forum  Chichot
guti
Jr. Member
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #63 : Luty 27, 2009, 11:40:44 »

Czytanie chwila czasu, pisane swoich myśli i przekonań samą radością - widok aktywności na forum bezcenne, a (karę za plagiat lub naruszenie czyjejś prywatności) resztę zapłacisz kartą: master cart, ewentualnie bananami. (Ba, w dobie światowego kryzysu jestem za akcją - kupujcie Polskie banany). Od pewnego czasu nie zaglądam na stronę FIDE i nie śledzę losów pojedynku Gaty z Topą... Ale z tego co mnie wzrok nie myli to Topa wygra. To mnie skłania aby w mieczu o koronę mistrza świata kibicować Anandowi  Spoko
« Ostatnia zmiana: Luty 27, 2009, 11:44:48 wysłane przez guti » Zapisane

Amore pomidore Uśmiech
Yellow
Full Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #64 : Luty 27, 2009, 11:43:26 »

A mi się tam podoba, wkońcu zaczeło się dziać cos na tym forum  Chichot

Bo ja dołączyłem  Chichot A najlepsze we mnie jest to, że będziecie mieć takiego kolegę jak ja.  Duży uśmiech
Co prawda powiedział to czerwony, ale on się nie liczy.

Jak doskonałym tworem jest człowiek, jak wielkim przez rozum, jak niewyczerpanym w swych zdolnościach, jak szlachetnym postawą i w poruszeniach, czynami podobnymi do anioła, pojętnością zbliżonym do bóstwa. Hamlet
guti
Jr. Member
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #65 : Luty 27, 2009, 11:45:42 »

M&M lecą w kulki  Uśmiech

Amore pomidore Uśmiech
petro sjan
Gość
« Odpowiedz #66 : Luty 28, 2009, 06:49:11 »

aktywność na forum wzrasta, ale to dzięki mnie, smutasy. Przez najbliższy tydzień będą tu pustki. Zajęty będę laniem was przy desce. Pozdro.
Woland
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #67 : Marzec 09, 2009, 09:19:29 »

Ponieważ to tutaj ostatnio trochę mnie poniosło, więc to chyba najlepsze miejsce na przeprosiny dla Jacka. Moje agresywne wypowiedzi były zupełnie bez sensu, więc bardzo za nie przepraszam.

A co do półfinałów, to po obejrzeniu Twojej gry nie wątpię, że bez najmniejszego problemu awansujesz do finałów, tym niemniej trochę fałszywej skromności nigdy nie zaszkodzi Uśmiech Bardzo dobrze, że chcesz zagrać w półfinałach. Gdybyś zagrał od razu w finałach na pewno podniosłyby się krytyczne głosy i komentarze, a tak pokażesz co potrafisz i będzie spokój. Szkoda tylko, że dochodzi kolejny przeciwnik poza zasięgiem Smutny
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #68 : Marzec 09, 2009, 09:33:19 »

Małe sprostowanie!

Zawodnik nie grający w Crosie wcześniej nie jest w kadrze i nie ma prawa grania w finale z punktu rankingu. tak też było z kolegą o wyższym rankingu w roku ubiegłym - wszyscy znają kolegę i bez nazwisk.

pozdrawiam
petro sjan
Gość
« Odpowiedz #69 : Marzec 09, 2009, 11:41:21 »

co do gry Jacka, gdy widziałem jego partie w ostatniej rundzie to miałem niezły ubaw. Mam nadzieję, że zagra ze mną podobnie na półfinałach.
Woland
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #70 : Marzec 09, 2009, 11:43:45 »

A Ty Petrosjan nadal wstydzisz się ujawnić imienia i nazwiska?
Yellow
Full Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #71 : Marzec 09, 2009, 12:06:01 »

Woland nie masz za co przepraszać, bo ja też trochę przesadziłem. Swoją drogą, to nawet nie zamieniliśmy słowa na DMPN.

Woland
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #72 : Marzec 09, 2009, 12:10:01 »

Swoją drogą, to nawet nie zamieniliśmy słowa na DMPN.

Tak wyszło. Były szachy, do tego biegałem oraz pokerowałem, a do tego byłem z rodziną. Na półfinale będę bez rodziny, więc będzie trochę więcej czasu Uśmiech
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #73 : Marzec 09, 2009, 12:52:24 »

Tu naprawdę zaczyan być wesoło.  Śmiech to zdrowie bardzo fajnie. A petrosjan wiem jak am na imie - Tigran przydomek Tygrys.

A nawiasem mówiac to grałem z Tym Petrosjanem i zalożylem mu pułapkę w która wpadl na moje szczeście bo bym wtopił ale ...
Andrew
Full Member

« Odpowiedz #74 : Marzec 10, 2009, 04:15:02 »

petrosjan - petrosjanem, a mój kawałek podłogi - moim kawałkiem podłogi  Duży uśmiech

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=51Sr9_Lxgis&feature=related
Strony: 1 ... 3 4 [5] 6
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!