Forum CROSS
Luty 05, 2012, 12:49:01 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 9 10 [11]
  Drukuj  
Autor Wątek: DMP 2009  (Przeczytany 11739 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Woland
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #150 : Kwiecień 10, 2009, 01:02:58 »

Turniej B też jest już zaliczony do rankingu.

Partii niestety nie ma, ale to chyba FIDE też trochę nawala, bo z półfinałów na FIDE również partii nie ma.
Woland
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #151 : Maj 28, 2009, 10:12:59 »

Dostałem od pana Maćkowiaka partie z DMP. Jestem w pracy i nie mam tu ChessBase, więc nie mogę sprawdzić, ale mam pewne obawy czy są to wszystkie partie.

Tak czy siak, jeśli ktoś jest zainteresowany, to poproszę o maila na woland(małpa)gmail.com, w odpowiedzi odeślę to co mam.
Andrew
Full Member

« Odpowiedz #152 : Maj 28, 2009, 10:51:24 »

Dostałem od pana Maćkowiaka partie z DMP.

normalnie się wzruszyłem...
Yellow
Full Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #153 : Lipiec 17, 2009, 12:40:21 »

Właśnie otrzymałem bazę od pana Romana Starucha z DMPN 2009 i stwierdzam, że nie nadaje się do użytku. Partie nie odwzorowują rzeczywistości. Połączyłem tą bazę z moją "użytkową", ChessBase rozróżnia wielkość liter, a co się z tym wiąże, wyszukiwanie stało się bardzo złożone. Caps Lock można było wyłączyć przy wprowadzaniu danych opisowych partii, tj, nazwisk zawodników, miejsca rozgrywania turnieju itp. 

Jak doskonałym tworem jest człowiek, jak wielkim przez rozum, jak niewyczerpanym w swych zdolnościach, jak szlachetnym postawą i w poruszeniach, czynami podobnymi do anioła, pojętnością zbliżonym do bóstwa. Hamlet
Woland
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #154 : Lipiec 17, 2009, 12:32:04 »

Właśnie otrzymałem bazę od pana Romana Starucha z DMPN 2009

A nie prościej było zgłosić się do mnie sto lat temu? Uśmiech
Yellow
Full Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #155 : Lipiec 17, 2009, 01:15:44 »

A nie prościej było zgłosić się do mnie sto lat temu? Uśmiech

Hm... maila wysłałem przed MP i przypomniałem się teraz kolejnym. Jak widać wiele nie straciłem.

Jak doskonałym tworem jest człowiek, jak wielkim przez rozum, jak niewyczerpanym w swych zdolnościach, jak szlachetnym postawą i w poruszeniach, czynami podobnymi do anioła, pojętnością zbliżonym do bóstwa. Hamlet
Woland
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #156 : Lipiec 17, 2009, 01:59:16 »

Hm... maila wysłałem przed MP i przypomniałem się teraz kolejnym. Jak widać wiele nie straciłem.

Yyyy eeee? Nie przypominam sobie żadnego maila sprzed jakiegoś czasu jak również nie dostałem żadnego teraz...
Strony: 1 ... 9 10 [11]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!