Forum CROSS
Luty 07, 2012, 10:25:51 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Olimpiada Kreta  (Przeczytany 1832 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
jamesbond
Gość
« : Październik 16, 2008, 03:27:05 »

Właśnie w sobotę ruszamy. Spełniły sie marzenia.
Ostro pływałem i jest bardzo dobrze. Wiec trzymajcie kciuki a jak będziemy znali stronkę to wkleimy linka.
Cześć

skipa
Dukaczewski Piotr
Żółtek Tadeusz
Gunajew Rafał
Suder Ryszard
Chojnowski Marcin
Bernard Ryszard - trener
« Ostatnia zmiana: Październik 16, 2008, 03:32:27 wysłane przez jamesbond » Zapisane
Andrew
Full Member

« Odpowiedz #1 : Październik 17, 2008, 09:02:10 »

strona

http://www.sokoridallou.gr/olympiad08/index.html

Powodzenia Panom!
guti
Jr. Member
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Październik 19, 2008, 09:06:06 »

Serdecznie wszystkich pozdrawiam i życzę powodzenia na olimpiadzie  Uśmiech

Amore pomidore Uśmiech
Ivan i delfin
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Październik 20, 2008, 09:29:36 »

Trzymam kciuki, powodzenia!!! Chichot

Zanim pójdę...
Woland
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Październik 21, 2008, 10:04:22 »

Co się stało?Co?? Choinka przegrał z 1400??
FalKIng
Jr. Member
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Październik 30, 2008, 11:17:41 »

No to bardzo dziwna partia ciekawe co się tam stało??
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #6 : Październik 31, 2008, 08:21:53 »

Sory. Sam jestem tym poirytowany. Wszystkich kibiców przepraszam. to byl debiut mój i .... now właśnei zabrakło zacisneityc h zębów i woli walki - nei wiedziałem jak sie ustawić no i trema.

Pozatym wyciagam wniosek że by jechać  na olimpiadę i zwyciężać trzeba jechac na normalny open i tem walczyć o krew i chwałe bo dostać w skórę tak mocno ile tylko możliwe. W Cross jest za lekko na poziom  olimpijski bo ktoś nawet podwali figurę czy poiona lub dwa i ... etam i tak sie wygra. To uczy lekceważenia przeciwnika i braku zaangażowania.
Dlatego jade juz w za meisiac na open a w przyszłym roku na ikolejne dawa openy przed finalem i b ędzie tylko dobrze.

Przepraszam w imieniu włąsnym za brak medalu na olimpiadzie.
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #7 : Październik 31, 2008, 08:38:59 »

Pozatym powiem Wam że jest obowiązek grania na szachach brajlowskich. Jeśli zawodnik nie ma takiej a przeciwnik zareklamuje i odmówi gray wówczs przgrasz walkowerem i byla taka sytuacja.

Pozatym granie w drużynie jest o wiele cieższe niż indywidualnie bo wtedy musisz wiedzieć że grasz dal innych dla druzyny nto co innego. Indywidulanie moze  spokojnie iść na kawę i nic Ciebie nie interesuje. Tu musisz wiedzieć czy walczyć o remis nawet ze słąbszym by drużźyna wygrałą - w tym roku liczyły sie Duże punkty meczowe!
Nawet z pionem więcej jak drużynei daje to wygraną brać trzeba remis! To bardzo trudna sprawa przestawić sie z myślenia indywidualnego an drużynowe.

Pozatym neibawem powstanei i zacznie działać strona www IBCA i tam każdy będziue mógł znaleźć wszystkei komunikaty, terminarz oraz bedzie można wpisywać właśne wnioski po angielsku do komusji w różnych sprawach dotyczących IBCA.
Powiem tylko że przyszloroczny Puchar Świata ma być w Azerbejdżania a rezertowym organizatorem wszystkich imprez jest Grecja. Reszte uchwał kongresu poda Wam myślę Rafał bo mogę cos przekręcić.
guti
Jr. Member
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Listopad 04, 2008, 10:52:38 »

Witam! Drogi Marcinku Mrugnięcie Przeglądałem Internetową stronkę olimpiady w Grecji. Polska - 4 miejsce. Troszkę można odczuć nie do smak, ale jestem dumny z zajętego miejsca. Wiem, że najlepszym miejscem byłoby pierwsze, ale należy cieszyć się z tego co się ma. Podczas jednych rozgrywek Ligi Mistrzów mój ukochany Real Madrid odpadł już w fazie grupowej... Byłem załamany z tego powodu  Smutny Pocieszyła mnie wówczas jedna wspaniała osóbka, moja wielka miłość  Uśmiech A wiesz w jaki sposób? Poprosiła mnie abym wysłał los na Dużego Lotka na chybił-trafił. Ja wysłałem, obejrzałem losowanie i jak się okazało nie wygrałem... Nie rozumiałem jaki mam z tego wyciągnąć wniosek. Ale usłyszałem potem takie słowa: "Widzisz, nie zawsze się wygrywa. I nawet Real Madrid może przegrać." Aby dłużej Cię nie nudzić powiem, że jestem wielce z Ciebie dumny, z Ciebie i z całej naszej drużyny  Uśmiech A propos... Nazwać należy naszych kolegów z reprezentacji Spartanami!!!  Walczyliście do końca!!!

Amore pomidore Uśmiech
Ja-to-ja
Newbie
*

« Odpowiedz #9 : Listopad 04, 2008, 01:19:40 »

Ja również z całego serca dołączam się do gratulacji ..przecież nie można ciągle wygrywać Uśmiech ja to z kolei w ostatnim czasie zobaczyłam, już nawet nie uśmiech, a szczerze "szczerzące" się szczęście Uśmiech w każdym razie pozytywnej energii aż nad to, więc mogę się podzielić Język

pozdrawiam xD
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #10 : Listopad 04, 2008, 09:36:48 »

Żebyście wiedzieli ile nocy nie przespal nasz najwspanialszy mistrz szachowy Pan Tadeusz Żółtek po remisie w ostatniej rundzie z Lubov Zsiltzova? To naprawdę wileki mistrz i za to go bardzo podziwiam.
Kiedyś pamiętam jak przegralem z Panem Tadeuszem i byłem bardzo zły na tą porążę a byłem jeszdcze sąłbym graczem
Powiedzial że jak jest taki zły to będzie arcymistrzem.

Dlatego jak jesteście źli po turnieju i macie ogromna chę rewanżu to wielkie brawa dla Was i trzeba z tego powodu sie cieszyć.

Źle jest wtedy gdy takowej złosci nie ma.

pozdrawiam i mysle że Guti spotkamy sie na Węgierskeij górca
guti
Jr. Member
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Listopad 05, 2008, 03:10:38 »

W tym przypadku nie będę optymistą. Turnieje w jakich będę brał udział mogę wyliczyć na palcach jednej dłoni. A jest to turniej w Rybniku (na który może ale to może pojadę), półfinały i może finał jak się uda zakwalifikować (w co głęboko wierzę  Duży uśmiech ). W Rybniku jest turniej rodzinny, gra się parami iii w sumie tylko dla tego wezmę w nim udział. Co dużo będę pisał... Strasznie jest mi przykro i jest mi żal, że nie będę mógł pojechać na turniej do Węgierskiej Górki, a tu dodam, że jeździłem na niego co rok. Ba w tym roku organizator "sprawił", że ten turniej będzie wliczony do kwalifikacji elo, a wcześniej tego nie było Smutny Może za rok pojadę.

Amore pomidore Uśmiech
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #12 : Grudzień 16, 2008, 12:35:00 »

Właśnie czytam oartykół o Olimpiadzie w Crosie. Hm no cóż ja grałem bardzo kiepsko i to jest fakt. Jednak jak anrazie tylko Teresa miała jedno słowo autokrytyki i za to dla niej brawo. Reszta nikt nei przyznaje sie do porażki a do sukcesu każdy by obiema rękoma Uśmiech
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!