Forum CROSS
Maj 21, 2012, 11:51:38 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] 2
  Drukuj  
Autor Wątek: MPJ 2008  (Przeczytany 2560 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Ja-to-ja
Newbie
*

« : Lipiec 01, 2008, 04:22:48 »

No tak jesteśmy już po przecudownym tygodniu spędzonym w Bocheńcu. Co prawda odludzie straszne, ale..." lasy jednak są fajne"... Uśmiech już piszę o wynikach,  hmm jak by to powiedzieć...podium raczej Was nie zaskoczy Uśmiech
1. Dominik Szurgot
2. Łukasz Iwancio
3. Piotr Renkowski
ale za to na świetnym - 4 miejscu znalazł się "debiutant crossowski" - młodziutki Adam Czajkowski
No to jeszcze pozwole sobie publicznie i na forum pogratulować wszystkim i życzyć dalszych sukcesów i wspanialych wakacji
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #1 : Lipiec 03, 2008, 06:56:44 »

Gratulacje dla Wszystkich!! Tych zwycięzców i tych co zwyciężyli z swoimi słabościami.
Jesteście na dobrej drodze do sukcesu!!
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #2 : Lipiec 05, 2008, 10:00:19 »

Proszę jednak o pełne wyniki. Ciekaw jestem jaka frekwencja i wogóle. Co tak mało? Ktos ma kaca po porażce?
Ivan i delfin
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Lipiec 31, 2008, 11:29:54 »

Ja tam nie wiem, raczej rzadko bywam ostatnio w domu a z powodu drugiego miejsca na pewno kaca nie miałem:P Gratulacje dla wszystkich za walkę a szczególnie Dominika Szurgota - Mistrza Polski. Było około 25 zawodników, nie pamietam dokładnie, w każdym razie turniej według mnie dobrze zorganizowany, przebiegał w miłej atmosferze, do dawnych lat jeszcze troche brakuje jednak myśle, że było lepiej niż w zeszłym roku. Jeśli chodzi o poziom według mnie szkoleniowcy mają duże pole do popisu z młodymi talentami, których ciągle przybywa:)

Zanim pójdę...
FalKIng
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Maj 03, 2009, 09:25:05 »

http://www.chessarbiter.to.pl/turnieje/t_1675/ 

MPJ 2009  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
lukaszbaryla
Jr. Member
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Maj 03, 2009, 10:46:02 »

Powodzenia Dąbrowo
lukaszbaryla
Jr. Member
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Maj 04, 2009, 04:10:52 »

Ale co się dzieje, dlaczego tak mało zawodników gra na MPJ?Co?!!!!!!!??? Szok
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #7 : Maj 04, 2009, 07:36:56 »

Kibicuję Renkowskiemu Uśmiech

Lidzba uczestników nei zachwyca. Dlaczego?
Co jest poza ciszą w Hochyńcu?
Murzachichle o stokroćlepsze.

Czy ma kto sie tymi mlodymi ludźmi zająć tka by sie nei obijali?

Czy jest ktoś kot powie im dowcip albo zagra w piłę, zatańczy rozweseli i pokaże że jest ok jak tylko sie chce?

pozdro
FalKIng
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Maj 05, 2009, 12:07:55 »

Nie nudzimy się, od trenowania jest p. Janusz Żyła, w piłkę grają prawie wszyscy, taniec każdy organizuje sobie we własnym zakresie natomiast dowcipy nie nadają się do przytoczenia Język

ogólnie po za jedną przykrą  sytuacją, wszystko jest wporzo Chichot
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #9 : Maj 05, 2009, 02:41:24 »

Dowiem sie jakie opinie maja uczestnicy - mam swoich informatorów. ONi się normalnie boją o tym tu pisać.
FalKIng
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Maj 05, 2009, 06:10:47 »

O czym Ty w ogóle rozmawiasz dlaczego ktoś miałby się bać pisać o tym jak jest na turnieju?
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #11 : Maj 05, 2009, 07:15:11 »

Nie jest tak dobrze by nie mogło być lepiej.
Bez komentarza Uśmiech
guti
Jr. Member
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Maj 05, 2009, 07:56:33 »

Uczestników mało, ale walka trwa. Ja mam troszkę pytanie nie na temat. Czy Damian ma w foto takiego samego M&M-a? Hahaha.

Życzę wam dziewczyny i chłopcy wiele emocji i pięknych kombinacji.

Amore pomidore Uśmiech
Yellow
Sr. Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #13 : Maj 05, 2009, 09:09:51 »

Ja mam troszkę pytanie nie na temat. Czy Damian ma w foto takiego samego M&M-a? Hahaha.

Może się mylę, ale Damiana nie ma na forum. Fakt faktem, M&M'a powinien mieć takiego samego.

Trener Jutrzenki nie sprawuje się najlepiej, a może to wina zawodników, bo w końcu to oni grają. Hehehe. WuWu mogłaby być trochę wyżej, ale za to jej siostra powalczy teraz z Piotrem. Od tej partii bardzo wiele zależy - trzymamy kciuki.

Jak doskonałym tworem jest człowiek, jak wielkim przez rozum, jak niewyczerpanym w swych zdolnościach, jak szlachetnym postawą i w poruszeniach, czynami podobnymi do anioła, pojętnością zbliżonym do bóstwa. Hamlet
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #14 : Maj 05, 2009, 09:53:57 »

Właśnie Yellow. Zawsze Moje wyniki i Twoje zależa wg mnie generalnie od nas samych. Trener jest by pokazać drogę nakierować podkręcić prędkość itp.

Pytania nie na temat? Cóż jak w naszej biurokracji - chaos.

Nie jest tak dobrze by nie mogło być lepiej. Wiec wymagajmy od siebie jak najwięcej.
Strony: [1] 2
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!