Ja-to-ja
Newbie

|
 |
« : Lipiec 01, 2008, 04:22:48 » |
|
No tak jesteśmy już po przecudownym tygodniu spędzonym w Bocheńcu. Co prawda odludzie straszne, ale..." lasy jednak są fajne"...  już piszę o wynikach, hmm jak by to powiedzieć...podium raczej Was nie zaskoczy  1. Dominik Szurgot 2. Łukasz Iwancio 3. Piotr Renkowski ale za to na świetnym - 4 miejscu znalazł się "debiutant crossowski" - młodziutki Adam Czajkowski No to jeszcze pozwole sobie publicznie i na forum pogratulować wszystkim i życzyć dalszych sukcesów i wspanialych wakacji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jamesbond
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 03, 2008, 06:56:44 » |
|
Gratulacje dla Wszystkich!! Tych zwycięzców i tych co zwyciężyli z swoimi słabościami. Jesteście na dobrej drodze do sukcesu!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jamesbond
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 05, 2008, 10:00:19 » |
|
Proszę jednak o pełne wyniki. Ciekaw jestem jaka frekwencja i wogóle. Co tak mało? Ktos ma kaca po porażce?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ivan i delfin
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 31, 2008, 11:29:54 » |
|
Ja tam nie wiem, raczej rzadko bywam ostatnio w domu a z powodu drugiego miejsca na pewno kaca nie miałem:P Gratulacje dla wszystkich za walkę a szczególnie Dominika Szurgota - Mistrza Polski. Było około 25 zawodników, nie pamietam dokładnie, w każdym razie turniej według mnie dobrze zorganizowany, przebiegał w miłej atmosferze, do dawnych lat jeszcze troche brakuje jednak myśle, że było lepiej niż w zeszłym roku. Jeśli chodzi o poziom według mnie szkoleniowcy mają duże pole do popisu z młodymi talentami, których ciągle przybywa:)
|
|
|
|
|
|
Zanim pójdę...
|
|
|
|
FalKIng
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 03, 2009, 09:25:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lukaszbaryla
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 03, 2009, 10:46:02 » |
|
Powodzenia Dąbrowo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lukaszbaryla
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 04, 2009, 04:10:52 » |
|
Ale co się dzieje, dlaczego tak mało zawodników gra na MPJ?  !!!!!!!??? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jamesbond
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 04, 2009, 07:36:56 » |
|
Kibicuję Renkowskiemu  Lidzba uczestników nei zachwyca. Dlaczego? Co jest poza ciszą w Hochyńcu? Murzachichle o stokroćlepsze. Czy ma kto sie tymi mlodymi ludźmi zająć tka by sie nei obijali? Czy jest ktoś kot powie im dowcip albo zagra w piłę, zatańczy rozweseli i pokaże że jest ok jak tylko sie chce? pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FalKIng
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 05, 2009, 12:07:55 » |
|
Nie nudzimy się, od trenowania jest p. Janusz Żyła, w piłkę grają prawie wszyscy, taniec każdy organizuje sobie we własnym zakresie natomiast dowcipy nie nadają się do przytoczenia  ogólnie po za jedną przykrą sytuacją, wszystko jest wporzo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jamesbond
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 05, 2009, 02:41:24 » |
|
Dowiem sie jakie opinie maja uczestnicy - mam swoich informatorów. ONi się normalnie boją o tym tu pisać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FalKIng
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 05, 2009, 06:10:47 » |
|
O czym Ty w ogóle rozmawiasz dlaczego ktoś miałby się bać pisać o tym jak jest na turnieju?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jamesbond
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 05, 2009, 07:15:11 » |
|
Nie jest tak dobrze by nie mogło być lepiej. Bez komentarza 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
guti
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maj 05, 2009, 07:56:33 » |
|
Uczestników mało, ale walka trwa. Ja mam troszkę pytanie nie na temat. Czy Damian ma w foto takiego samego M&M-a? Hahaha.
Życzę wam dziewczyny i chłopcy wiele emocji i pięknych kombinacji.
|
|
|
|
|
|
Amore pomidore 
|
|
|
|
Yellow
|
 |
« Odpowiedz #13 : Maj 05, 2009, 09:09:51 » |
|
Ja mam troszkę pytanie nie na temat. Czy Damian ma w foto takiego samego M&M-a? Hahaha.
Może się mylę, ale Damiana nie ma na forum. Fakt faktem, M&M'a powinien mieć takiego samego. Trener Jutrzenki nie sprawuje się najlepiej, a może to wina zawodników, bo w końcu to oni grają. Hehehe. WuWu mogłaby być trochę wyżej, ale za to jej siostra powalczy teraz z Piotrem. Od tej partii bardzo wiele zależy - trzymamy kciuki.
|
|
|
|
|
|
Jak doskonałym tworem jest człowiek, jak wielkim przez rozum, jak niewyczerpanym w swych zdolnościach, jak szlachetnym postawą i w poruszeniach, czynami podobnymi do anioła, pojętnością zbliżonym do bóstwa. Hamlet
|
|
|
|
jamesbond
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Maj 05, 2009, 09:53:57 » |
|
Właśnie Yellow. Zawsze Moje wyniki i Twoje zależa wg mnie generalnie od nas samych. Trener jest by pokazać drogę nakierować podkręcić prędkość itp.
Pytania nie na temat? Cóż jak w naszej biurokracji - chaos.
Nie jest tak dobrze by nie mogło być lepiej. Wiec wymagajmy od siebie jak najwięcej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|