Forum CROSS
Maj 21, 2012, 11:47:46 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: DMP Juniorów  (Przeczytany 1011 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Ja-to-ja
Newbie
*

« : Marzec 31, 2008, 06:56:06 »

W dniach 28-30 odbyły się DMP Juniorów. Goszczono nas w SOSW w Warszawie na Koźmińskiej. Co prawda byłam jedynie na paru turniejach, ale nigdy nie było jeszcze tak ciepło, rodzinnie i sympatycznie. Zagraliśmy 3 rundy ( 2 w sobote i  1 w niedziele). Partie odbywały się w przefajnej atmosferze, a w sobote po partii wycieczka po warszawskich łazienkach i po kolacjii spotkanie integracyjne z wspólnym śpiewaniem. Pomysł naprawdę bardzo fajny Chichot Przy szachownicy pojawili się nowi juniorzy i juniorki, z tego co mi wiadomo byli baaardzo zadowoleni:)   Teraz może wyniki
DRUŻYNOWO
1.  Dąbrowa Górnicza Uśmiech
2. Warszawa 1.
3. Kraków
4. Warszawa 2.

Indywidualnie na poszczególnych deskach:

Na desce
I Karol Urbaniak ( Warszawa)
II Weronika Sobótka (Dąbrowa G.)
III Adrian Rycharski ( Warszawa)
IV Adam Kowierski ( Dąbrowa G.)
V Wojciech Łodz ( Kraków)
VI Karol Janota ( Dąbrowa G.)

Dla wszystkich wieeeelkie brawa Chichot
A organizatorom baaardzo dziękujemy Uśmiech

jamesbond
Gość
« Odpowiedz #1 : Marzec 31, 2008, 07:27:26 »

Coś wspaniałego!
Na koźmińskeij nauczyęłm sie grać w szachy od naszego wspaniałego wychowawcy Pana Tolka Mierzwiaka - wspnaiły facet którego nigdy nei zapomnę. Ileż to przygód było uuuuuuuuuuuuuuuu.......ach!!
Jak kończyłęm szkołe to nie mogłęm wyjść. Wspaniałe  czasy.  Uśmiech Uśmiech Mrugnięcie
Proszę o więcej info kto jest teraz trenerem wawy i wogóle.

Pozdrawiam cała Koźmińska i trzymam za nich kciuki Mrugnięcie Mrugnięcie Uśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 31, 2008, 07:55:57 wysłane przez jamesbond » Zapisane
Ivan i delfin
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 01, 2008, 04:01:55 »

Gratuluje drużynom z Warszawy, Krakowa i Dąbrowy Górniczej a także poszczególnym zwycięzcom na deskach:) Mam nadzieje że juniorzy uczestniczący w mistrzostwach pojawią sie także na MP Juniorów w Bocheńcu a na przyszłorocznych DMPJ bedzie jeszcze więcej drużyn. Postaram sie żeby tym razem ekipy z Olsztyna nie zabrakło:)

Zanim pójdę...
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!