Forum CROSS
Luty 07, 2012, 10:35:53 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: WASZE ŻYCZENIA NOWOROCZNE I .. COŚ JESZCZE  (Przeczytany 1349 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Ja-to-ja
Newbie
*

« : Grudzień 22, 2007, 05:19:11 »

Zbliżają się święta, nowy rok. To chyba najlepszy czas, żeby się rozmarzyć i zastanowić. Proponuję, żeby wpisywać tutaj Nasze marzenia, pragnienia i cele, nie tylko na nadchodzący rok. Może jako, że zaczęłam ten wątek to ośmielę się pierwsza coś napisać.
Chciałabym, żeby znaleźć się jeszcze na MPJ. Może podzielę się swoimi uwagami, z młodymi ( niezależnie od wieku) żądnymi wiedzy… Mrugnięcie.  Zacznę od tego, że tego typu wyjazdy, znacznie różnią się od innych wyjazdów sportowo-rehabilitacyjno- wypoczynkowych, czy jeszcze innych.  Według mnie różnią się jak najbardziej na korzyść tych pierwszych. Nie ma takiego rygoru, ściśle wyznaczonych godzin, zajęć na których TRZEBA być, nie pisze tego, żeby zniechęcać do czego kolwiek, chciałabym tylko zachęcić, tych wszystkich, którym szachy kojarzą się z nudziarzami i totalnym zawieszeniem.. a tu niespodzianka !! Język Tak nie jest, ludzie są "odwieszeni” bardziej niż mogło by się zdawać.
Najfajniejsze w tym wszystkim jest to, że czasem szachy jako same w sobie nie są jedynym elementem tych wyjazdów. Po partiach nadchodzi czas na poznawanie się, rozmawianie(– nie tylko o partiach Język  ),etc…
. Zresztą pewnych spraw siłą  rzeczy nie da się opisać, po prostu trzeba tam pojechać i się przekonać. A, że zapowiada się, że będzie jeszcze lepiej.. to mamy kolejny powód, żeby dopatrywać się końca roku szkolnego Język
Żeby już tak propagandą z  tąd nie wiało, to chyba tyle co chciałam opisać,  mam nadzieje, że frekwencja na tej imprezie będzie tylko wzrastać
Przy okazji … coś jeszcze… Uśmiech Mrugnięcie

Życzye Wam  spełnienia wszystkich marzeń, przychylności wszechświata, siły w ramionach i czystego ognia w sercu, co zapali wszystko wokół Was szczęściem i radością. Niech wszystko czego się dotkniecie , stanie się pomocne w spełnieniu marzeń, a każda najdrobniejszą nawet czynność przybliża Was do bycia najszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osobą spośród wszystkich ludzi. Zdrowych spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2008

jamesbond
Gość
« Odpowiedz #1 : Grudzień 23, 2007, 11:14:59 »

Marzenia??
Wyjechać na Kretę na Mistrzostwa świata i z Drużyną zdobyć złoto!
Pojechać na Mistrzostwa świata Głuchoniewidomych do Szwajcari (jade już to jest pewne) i tam grac super i zdobyć złoto.
Żeby potrenowac z wielkimi szachistami i grać super tak jak oni
No i oczywiście by każdy gral w Crosie lepiej. Marzeniem jest by zaczeli nas gonic mlodzi utalentowani tacy jak Dominik Piotrek Łukasz a Anię Stolarczyk by goniły Weronika Ela Daria i jeszcze inne talenty.

Życzę wszystkim SUKCESóW WSZęDZIE GDZIE Są!!! SZACHOWYCH W SZKOLE W PRACY żYCIU PRYWATNYM I ZAWODOWYM.
SUKCESóW SPORTOWYCH I żYCIOWYCH.
Wesołych Świąt i Super skoku do NOwego Roku 2008
Andrew
Full Member

« Odpowiedz #2 : Grudzień 23, 2007, 12:24:27 »

No to WESOŁYCH ŚWIĄT ludki Duży uśmiech
Ivan i delfin
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Grudzień 23, 2007, 09:24:11 »

Ciągle sie starzeje, wiek juniora mi sie kończy więc moim celem i jednocześnie marzeniem jest mistrzostwo Polski Juniorów. Także chcę pojechać i pomóc zwyciężać drużynie na DMP. Chciałbym by było coraz więcej młodych szachistów w crossie, by mogli czerpać samą radość z gry i się rozwijać. To chyba tyle z marzeń typowo szachowych. Jeśli chodzi o resztę życia to przydałoby sie mature chyba zdać w końcu i to tak żeby sie dostać tam gdzie będę chciał. Żadnego z tych celów nie da sie jednak osiągnąć bez odpowiedniej pracy, do której sił i chęci chciałbym by mi nie brakowało.

Wszystkim życzę pogodnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, spełnienia marzeń tych dużych i tych małych, niech czynią Was i ludzi wokół szczęśliwymi, wszelkich możliwych sukcesów, wielu sił do zwyciężania z każdą przeszkodą i osiągnięcia celów w Nowym jak najwspanialszym dla Was 2008 Roku Uśmiech

Zanim pójdę...
Ja-to-ja
Newbie
*

« Odpowiedz #4 : Grudzień 23, 2007, 10:40:32 »

No to ja jeszcze wszystkim życze siły, zapału i entuzjazmu mimo przeciwności. 
Gratuluje tym, którzy osiągneli już swoje pewne cele i mam nadzieje, że nie osiądą na laurach tylko będą rozwijać się w tych kategoriach, które sprawiaja im przyjemność.

A teraz dodam to co lubie najbardziej czyli... Uśmiech cytat, ten autorstwa  Paulo Coello

" Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat, działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć"

Więc... do dzieła Uśmiech
admin
Administrator
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Grudzień 30, 2008, 11:28:19 »

Wszystkiego dobrego i wielu sukcesów szachowych w nadchodzącym 2009 roku życzy admin.
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #6 : Grudzień 30, 2008, 12:09:25 »

Zwycięstwa nad Diukiem, remisu z Andrzejem
Piwa napić sie z Rafałem
Randki z Dodą
Popływac z Delfinae...

a poważnie to szczęścia  i radosći.
Zwycieśtwa i porażki by cel sie stał

James
Quantum of solace
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2008, 12:51:44 wysłane przez jamesbond » Zapisane
Ivan i delfin
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Grudzień 30, 2008, 02:55:19 »

A no popływać ze mną zawsze można, kto chętny zapraszam nad morze, niektórzy już skorzystali i chyba nie żałują Chichot

Dołączam się do życzeń i od siebie dodam sił do spełniania marzeń, wielu radosnych, niezapomnianych wrazeń, niech ten rok nadchodzący będzie jeszcze bardziej udany niż ten mijający Mrugnięcie

No i szampańskiego Sylwestra Chichot

Zanim pójdę...
Andrew
Full Member

« Odpowiedz #8 : Grudzień 30, 2008, 03:27:20 »

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!