Forum CROSS
Luty 07, 2012, 10:14:22 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Juniorzy  (Przeczytany 2475 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Woland
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #15 : Grudzień 17, 2007, 01:50:04 »

Zapraszanie studentek to wyśmienita forma promocji niezaleznie od wieku grających Uśmiech
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #16 : Grudzień 17, 2007, 09:15:03 »

Studentki są super!!
Co ty Woland ? uspokój się chłopie święta sie zbliżają poluzuj i do szachownicy byś zagrał ze studentką Anią w szachy. Kto przegra ten 5km biegnie i wciskasz zegar.
Już się nie mogę doczekać meczyku z Toba w tych proporcjach. Jak pogramy to będziesz mistrzem olimpijskim a ja podszkole się też w szachy bo 5 km to jest coś dla mnie.
pozdrawiam
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #17 : Grudzień 19, 2007, 10:34:55 »

Wiem że macie wiele wspaniałych marzeń - 1 miejsce na MP Juniorów 1 kategoria itp.
Na Drużynowych MP jeśli tylko przyejdziecie będe organizował zajęcia nie zależnie od barw klubowych dla Was. Pozatym zrobimy wszystko byście tam czuli sie jak na dobrej imprezie. Wypady do Zakopanego w góry no i jeszcze co tylko będzie możliwe.
Jestem przekonanay że w przyszłym roku odniesiemy sukces. Sukcesem moim jest to że gracie lepiej a przede wszystkim że cieszycie sie że spotkacie sie na turnieju i poznacie wielu super ludzi. Właśnie na DMP będzie okazja poznać tych którzyh sięgają szcztów i zobaczycie co oni robią by to osiągnąc - zrobicie tak samo i jesteście tam!
pozdrawiam 007
Woland
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #18 : Grudzień 19, 2007, 10:40:36 »

Na pewno będziecie się czuć dobrze na DMP!! Tylko weźcie dużo pieniędzy, bo poker kosztuje Uśmiech
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #19 : Grudzień 20, 2007, 11:48:12 »

Ja-to-Ty wiesz co?
Rozumiem Ciebie w zupełnośći.
Sam należe do takiej organizacji gdzie właśnie przyjeżdzają studenci i robią to że czuję sie normalnie super!! Nigdy nie byłem na takiej właśiei imprezie jak tam. To jest cudowne uczucie i zawsze chce znowu spotkac się z nimi choćbym miał jechac przez cały świat. Jednak takie spotkania sprawiają że zaczynasz wieżyc w siebie swoje możliwości a studenci tylko Ci pomogą byś doszedł sam tam gdzie cchesz!!!
 O tym pogadamy na DMP.
Zrobimy Na DMP spotkania i będzie można wszystko wyjaśnić jakie ma sie wyzwania. Motywować?
Zdecuduj teraz właśnie cziś odnośnie szachów czego chcesz? Co dziś jest dla Ciebie ważne a co będzie ważne za jakiś czas. Jaki cel stawiasz sobie w szachach? 1 Juniorka na MP juniorów? II kategoria ? Postaw sobie pytanie i nie myśl co będzie dalej tylko zmierzaj do celu!
Zobacz co robią inni którzy już doszli tam gdzie chcesz byc. Nie rób tego co oni! Tylko weź to co Ci sie podoba i idź do przodu. Nie tylko studenci są wielcy. Także masz trenera, przyjaciół prezesa - kogoś kto jest dla Ciebie KIMś.
Jeśli zdecydujesz jaki cel szachowy postawisz to wówczas przystąp do działania.
NATYCHMIAST!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeśli chodzi o coś w rodzaju nowej ery w Cross rganization to już musi to powstać w klubach nie stworzysz tego sama ONi muszą sieena to zgodzić lub dac Ci wolną rękę. Wiem doskonale co to jest i życzę Ci samych sukcesów. Sam wspieram tąką organizacjęi chce by w cross też było życie dlatego już mam plan byście na Dmp nei czuli się zaskoczeni.
Obiecuję że zrobie cdo sie da byście tam nei tylko podnieśli swoje umiejętności szachowe, ale przedewszystkim miło spędzili czas i z wielką ochotą chcieli wracać by spotkac sie na nowo. Właśnie tak chce by było!!!!
Jak mawia trener Mark Dworecki: To czy szachista stanie sie mistrzem świata czy silnym arcymistrzem to jest sprawa drugoplanowa. Ważne jest to jakim stanie się człowiekiem!!!!
Jeśli chodzi o mnie jestem otwarty można do mnei wdepnąc i napisać co i jak. Może coś zrobimy  ale najpier  trenujcie koniecznie i na dmp bęedzie cie mieli owoce a potem medale na juniorach a potem mistrzostwa świata juniorów!!!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 20, 2007, 12:27:40 wysłane przez jamesbond » Zapisane
Ja-to-ja
Newbie
*

« Odpowiedz #20 : Grudzień 22, 2007, 12:58:05 »

Do Jamesa Bonda

Miło, że ktoś zauważył moje wypowiedzi. Zdaje się, że moje posty pojawiały się gdy byłam pełna zapału, miałam swoja mini wizje „zbawiania świata” ale ma Pan ( masz??) racje sama nic nie zmienie, a osób, które myślałoby przynajmniej podobnie jak ja jest niewiele, a wręcz garstka czy jeszcze mniej. Niestety gdy człowiek porywa się z przysłowiową „motyką na słońce”, finał może być tylko jeden. Brutalne zderzenie z rzeczywistością i kompletne zniechęcenie do czegokolwiek. A podobno człowieka można zabić ale nie pokonać… ( to nie moje słowa)Cel… hmm to jest chyba największy problem, ale widze,  że baaaardoz odbiegłam od tematu szacho-podobnego. Przepraszam bardzo i pozdrawiam gorąco
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #21 : Grudzień 22, 2007, 02:42:24 »

hmmm
Wiesz Ja-to-ja.
Napisz do mnie a postaram Ci pokazać to czego nei widzisz. Widzisz problemy a trzeba widzieć tylko przyjemnosci. Tzn jak ja nei słysze i nie widże to jednak na tym się życie nie kończy. Jest to że robisz to co lubisz i nei martw sie niczym.
Przez wtyczki dowiesz się jak do mnie trafić a ja postaram sie nauczyć Cię nowego spojrzenia na wszystko.
Wiem że czasem jest ciężko - każdemu. Ale prawda jest by pamiętać
NIE WOLNO NARZEKAć!
Zobacz na innych. Inspiruje mnie postawa jak młody czlowiek ma bialaczkę i jego życiu zagraża neibespieczeństwo a on idzie na studia i jest najlepszy!!
Znam wiele przykładów gdzie pokazuja że można - wystarczy tylko chcieć!
Pamiętaj również że niejestem Pan tylko pszyjaciel Twój.
Pisałem już ż esam miałem moment zwątpienia i bylem właśnei w zakręcie. Wziołem wtedy do pokoju na rozmowę trenera J.Żyłę. Pokazał mi bła mojego myslenia i zaczolem prawie od nowa. Teraz utrzymuje z nim wspaniałe kontakty i tobie życze podobnych wzorów. Jak będziesz w zakręcie to napisz do mnie czy do kogo chcesz a oni pokażą Ci to czego nie widzisz.
Na gg możemy cos wyjaśnić jedn ak to Ty musisz zdecydować czego chcesz!!!! Nikt mi nie powie tego tylko po obserwacji i myśleniu i pracy dojdę tam gdzie cche.
Powiedziałem sobie że chce być kandydatem na mistrza. Postawiłem cel i osiągnołem go. Wtedy jak wiesz co jest dla Ciebie ważne to już nei myślisz nad tym JAK!!!! Uwierz mi że najpierw postaw sobie cel.
Polecam książkę
OBUDź W SOBIE OLBRZYMA
Tony Robbins
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!