Forum CROSS
Maj 21, 2012, 11:23:42 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2] 3 4 ... 28
  Drukuj  
Autor Wątek: Różne turnieje  (Przeczytany 23774 razy)
Andrew
Full Member

« Odpowiedz #15 : Sierpień 12, 2008, 04:16:14 »

I znowu zlali naszych w Koszalinie - chyba nas tam nie lubią...

http://www.chessarbiter.to.pl/turnieje/k_2028/

A w turnieju w Ostródzie grał Piotrek Renkowski i poszło mu całkiem nieźle

http://www.chessarbiter.to.pl/turnieje/ks_145/final_standings&9.html
« Ostatnia zmiana: Sierpień 12, 2008, 04:30:00 wysłane przez Andrew » Zapisane
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #16 : Sierpień 17, 2008, 11:07:05 »

Właśnie! Zgrupowanie a tu taka klęska. Jestem jednak pełen energi i zapału do pracy by Polska w Grecji była złota!
A Wy?
Woland
Hero Member

« Odpowiedz #17 : Sierpień 18, 2008, 03:52:53 »

Ja zawsze jestem pełen zapału do pracy po turnieju. Przez pierwsze 10 dni Uśmiech
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #18 : Sierpień 18, 2008, 10:20:49 »

Bo grasz dla grania a nie masz celu nadrzędnego.
Ivan i delfin
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #19 : Sierpień 24, 2008, 08:38:29 »

Widze, że moja obecność a potem ściskanie paluchów na Morzu Północnym zbytnio nie pomogły... no ale James od tego jest szkolenie żeby dostać w skóre, najważniejsze by to dało złoto na Krecie:)

Zanim pójdę...
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #20 : Sierpień 25, 2008, 09:32:10 »

Kreta? To nie tylko ta erużyna to także Delfin i całą reszta. To nie my gramy tylko Polska także Ty i wszyscy. Więc na Grunwaldzie pokażmy klasę Mrugnięcie

jamesbond
Gość
« Odpowiedz #21 : Sierpień 25, 2008, 09:52:23 »

Właśnei przeczytałem że w Bilbao tam gdzie zostaliśmy zaproszeni przez Hiszpnanów naszych przyjaciół - będzie rozgrywany turniej zwycięzców. Takie asy jak Anand Aronian ...Topalov. Aż slinka cieknei zobaczyć takie słąwy szachów.
My tam będziemy 4-8 a oni grają 1-12.
Ja-to-ja
Newbie
*

« Odpowiedz #22 : Sierpień 25, 2008, 04:09:08 »

to mam nadzieje Jamsie  że będziecie  mieli tam na miejscu skuteczniejszych ludzi od  przynoszenia szczęścia;) i że uda Wam się spotkać z tymi apetycznymi kąskami..Język
tak na wszelki wypadek... trzymam kciuki Uśmiech
IRDA
Newbie
*

« Odpowiedz #23 : Sierpień 28, 2008, 03:45:34 »

Jak kogoś interesuje jest organizowany turniej szachów szybkich w Częstochowie w dniu 14 września z grupą niewidomych i słabowidzących. Pełny komunikat jest pod adresem http://www.czestochowa.powiat.pl/gol-start/olimpiada2008/olimpiada2008.htm
IRDA
Newbie
*

« Odpowiedz #24 : Październik 24, 2008, 07:37:59 »

Tegoroczne wyniki Świnoujścia są tam http://www.crossopole.pl/wynikikoncowe_xi_turniej_szachowy_swinoujscie_2008.htm.
W tym roku emeryci "pokazali ogon".
Mentor
Jr. Member
**

« Odpowiedz #25 : Styczeń 07, 2009, 07:39:41 »

I Ogólnopolski Turniej Szachowy Niewidomych Seniorów
                                            Organizator: "Łuczniczka" Bydgoszcz
                                                na zlecenie "Crossu" Warszawa
                                 Wiek: powyżej 55 lat,   Kategoria szachowa: II i powyżej
                                              Szwajcar 7 rund,   Tempo gry 1,5h
                                                       Tuchola, OSiR "Olimpia"
                                                     27.12.2008 - 03.01.2009r.

Końcowa tabela wyników
                                           1. Bakalarczyk Włodzimierz   Łódź           6
                                           2. Staruch Roman               Słupsk         5
                                           3. Traczyk Tadeusz             Nysa           5
                                           4. Hornik Bronisław               Chorzów      5
                                           5. Mettel Werner                  Słupsk         4,5
                                           6. Cebula Józef                     Przemyśl      4,5
                                           7. Kulik Roman                      Gdańsk        4
                                           8. Narloch Zbysław                Bydgoszcz    3,5
                                           9. Wyrzykowski Józef             Bydgoszcz    3,5
                                         10. Jaworski Józef                    Gdańsk        3,5
                                         11. Juraszewski Mieczysław        Nysa           3
                                         12. Rutkowski Eugeniusz            Gdańsk        3
                                         13. Orski Zygmunt                     Łódź           2,5
                                         14. Ptasznik Antoni                    Przemyśl     2,5
                                         15. Czyż Lucjan                         Gdańsk       2,5
                                         16. Wójcikowski Andrzej               Przemyśl     2
                                         17. Woronowicz Zbigniew             Słupsk        1,5
                                         18. Rękawek Szymon                   Warszawa   1,5

Imprezę uatrakcyjniła trwająca do rana zabawa sylwestrowa.
                                                Sędziował Andrzej Sargalski z Bydgoszczy

Andrew
Full Member

« Odpowiedz #26 : Marzec 14, 2009, 12:52:32 »

26.03-04.04.2009  Szczyrk - Półfinały MP Niewidomych

28.03-04.04.2009 Zakopane - Ogólnopolski Turniej Szachowy Niepełnosprawnych

sprytne...

FalKIng
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #27 : Marzec 14, 2009, 02:55:10 »

Też jestem tym oburzony bo z przyjemnością pojechałbym na obydwie te imprezy Złość
Yellow
Sr. Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #28 : Marzec 14, 2009, 03:09:32 »

Czy półfinały stracą na wartości? Być może wielu zdecyduje się na Zakopane?! Sam wybrałbym turniej ogólnopolski, ale zależy mi na finałach. Jak powiedziałby Baryła: syf, wszędzie syf.

Jak doskonałym tworem jest człowiek, jak wielkim przez rozum, jak niewyczerpanym w swych zdolnościach, jak szlachetnym postawą i w poruszeniach, czynami podobnymi do anioła, pojętnością zbliżonym do bóstwa. Hamlet
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #29 : Marzec 14, 2009, 03:20:42 »

Jeśli chodzi o Zakopane to jest turniej pamięci Papieża i termin jest bardzo ważny co roku odbywa się w tym terminie by w rocznicę śm ierci naszego kochanego Jana Pawłą II można było uczcić to jak najlepiej.

Pólfinały sa w tym roku miesiac wcześniej i to jest pewny minus.

Zakopane? Jeśli klubik zwraca kaske to jest lux. Koszt całkowity bez dojazdu to 280 wpisowe 70 dojazd dajmuy 100  i wychodzi

Pólfinał jest gratis liczą ELO itp.

Wiec Yellow spokojnie. Jesteś spoko gościu wiec śmiejmy sie i cieszmy życiem..

Jak to mówi nasz Prezes

Nie myśł co Cross może dać Tobie
Lecz co Ty mozesz dać Cross`owi
« Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2009, 03:44:20 wysłane przez jamesbond » Zapisane
Strony: 1 [2] 3 4 ... 28
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!