Forum CROSS
Luty 07, 2012, 10:14:45 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] 2 3 ... 25
  Drukuj  
Autor Wątek: Różne turnieje  (Przeczytany 21675 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Andrew
Full Member

« : Październik 14, 2007, 10:04:03 »

http://www.calviafestival.com/?edicion=4
zakładki z lewej strony: Amateur Open i Senior Open

W dwóch turniejach na Majorce bierze udział nasz Mistrz - Tadeusz Żółtek
Andrew
Full Member

« Odpowiedz #1 : Październik 29, 2007, 07:47:02 »

Są gdzieś wyniki Świnoujścia?
IRDA
Newbie
*

« Odpowiedz #2 : Listopad 02, 2007, 05:36:10 »

Wyniki Świnoujścia są tam http://www.crossopole.pl/
Andrew
Full Member

« Odpowiedz #3 : Styczeń 01, 2008, 11:01:57 »

tutaj są wyniki ostatniego turnieju, w którym brał udział Piotr Renkowski - być może przyszły Mistrz Polski  Uśmiech

http://www.chessarbiter.to.pl/turnieje/k_1736/final_standings&9.html
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #4 : Styczeń 01, 2008, 11:55:52 »

Brawo dla Piotrka za zapał i jednocześnie integrację!!
Wierzą że niedlugo z pomoca trenera osiągnie ranking 2200  Uśmiech
Andrew
Full Member

« Odpowiedz #5 : Lipiec 18, 2008, 02:01:46 »

jamesbond leci podbijać świat - tutaj będą wyniki

http://chess08.com/cms/content/view/27/38/
Ja-to-ja
Newbie
*

« Odpowiedz #6 : Lipiec 18, 2008, 02:37:06 »

Hmm faaajnie Chichot to trzymamy kciuki i... połamania szachownicy (??)..bo czegóż tu życzyć...
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #7 : Lipiec 18, 2008, 06:35:30 »

Dzięki Andrew! Jestem wielce zobowiązany by przywieźć ... postaram sie nei zawieźć kibiców i siebie.
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #8 : Lipiec 20, 2008, 04:57:27 »

Witajcie!!!

Włąśnei jestem po pierwszej rundzie - do przodu. Chorwat byl naprawdę bardzo bardzo miły a jego przeciwnik również wiec ciesze sie podwójnie Uśmiech Mrugnięcie
Jest tu naprawdę bardzo pięknie. Leszek Koczot gra jeszcze z najgroźniejszym Rosjaninem i nei ma lekko.
Pozdrawiam Was serdecdznie moi przyjaciele i do miłego zobaczenie nad szachownicą Uśmiech
admin
Administrator
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Lipiec 31, 2008, 10:11:00 »

Marcin został Wicemistrzem Świata Głuchoniewidomych! Nie dopisało trochę szczęście i przegrał trzecia wartościowością z Azerem obaj po 6.5 z 7 ale dzięki remisowi miedzy sobą azer uzyskał wyższy ranking performance czyli wynik osiągnięty w turnieju zależny od średniego rankingu przeciwników. Jest to dość  rzadkie kryterium. Marcinowi Gratuluję no i licze na poprawę w przyszłych MŚ Głuchoniewidomych, no i może zawalczy o medale w Mistrzostwach Świata Głuchych .
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #10 : Lipiec 31, 2008, 11:40:20 »

Witajcie!!

Czuję się Mistrzem świata! Przyznaję że byłęm święcie przekonany że kolor czarny ma wplyw. Nie znałem regulamijnu.
To co mogę Wam powiedzieć to to, że Cross jest wspaniale orgganizowany i należy w każdym miejscu podziwiać i chwalić Prezesa Duakczewskiego i cały CROSS! Tu nei ma trenerów są róznego rodzaju nieporozumienia. Dlatego cieszmy się że jest tak wspaniale!
ogrywałoem tego Azera oczywićie ale nerwówka i bzdura zagrałem za co porzepraszam moich kibiców.
jutro rano jade do Polski i tma napiszę wiecej.
Do miłego zobaczenia Uśmiech
Andrew
Full Member

« Odpowiedz #11 : Sierpień 01, 2008, 07:27:53 »

BRAWO!!!
jamesbond
Gość
« Odpowiedz #12 : Sierpień 02, 2008, 08:05:37 »

Witajcie!!

To jest tak jakby Mistrz Olimijski rywlaizował z nowym sportowcem zupełnie nieutytułowanym. Wyknnają tą samą pracę tak samo i tylmko dlatego że miałem wyższy ranking przegrałem.
Na kongresie uchwlono że od nowych zwodów wszystko ma być zgodnie z Fide. Natomiast ten Azer ma niby ranking zero i co ciekawsze ten ranking jest uznawany jako elo Fide w Fide czyli skoczy muniebotyczne Elo.

Sytuac ja z pniedziałku. Ja gram z Leszkiem Koczotem a obok Azer z Rosjaninem. Azer chce grać na zegarze dotykowym a widzi lepiej odemnie. wiec.... podhodzi do Szkota kompletnei niewidomego co przywiózł zegar Garde bez szybki i mu zabrał!
postawił i Rosjanin wcisnoł zegar a tam przepisy zegar wciśniety to partia rozpoczęta. Sędzia bał sie Azera.
Opiekunka Rosjanina przychodzi zobaczyłą że Szkot stoi roztrzęsiony a opeikun Szkot abał sieę Azera wiec Rosjanka na migę do Azera że mu wpier....
a do swoje3go Rosjanina  Panomareva ..pocoś wciskał zegar ty fiu...
Więc Szkot musiał czekać 2 godziny aż znajdzie się zegar dlna Niego ...
Pozdrawiam Was serdecznei i jestem na dobrej drodze by wrócić na wysoki poziom szachowy.
Ja-to-ja
Newbie
*

« Odpowiedz #13 : Sierpień 02, 2008, 02:52:32 »

To gratulacje serdeczne!! a i tak najważeniejsze jest to czego się nauczyłeś i co dał Ci ten turniej poale = d tym względem.

Czyli ogólnie turniej z atrakcjami... nie wpisałam w założonym do tego temacie, na MPJ też była fajna sytuacja.

Dwóch maluchów, kończy partie, podchodzi sędzia z pytaniem o wynik, na co jeden zgłasza wygraną a drugi remis...Chłopcy się nie dogadali i... powtarzali partię...

Czyli wychodzi, przy szachownicy także może być ciekawie Mrugnięcie

Pozdrowienia
IRDA
Newbie
*

« Odpowiedz #14 : Sierpień 06, 2008, 01:43:03 »

Może kogoś zainteresują wyniki KOKOTKA. Trzeba poznać nowych przeciwników. Są tam http://www.crossopole.pl/wyniki_koncowe_kokotek_2008.htm
Strony: [1] 2 3 ... 25
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!