|
zaufanie
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Wrzesień 25, 2011, 07:41:56 » |
|
I wtedy IBCA zareagowaŁa i byŁy opaski.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
filantrop
Newbie

|
 |
« Odpowiedz #16 : Wrzesień 25, 2011, 04:34:44 » |
|
Dziękuję. To teraz pytanie dla Ciebie. Jaka stronę Ty chcesz zaŁożyć? Jakich książek naczytaŁeś się Filantropie za dużo?
Problem w tym, że Ty się nie naczytałeś  i o życiu wiesz jeszcze niewiele. Teraz specjalizujesz się w insynuowaniu różnych rzeczy (czy są prawdziwe rozsądzi władza), ale, czy zastanowiłeś się czy jest to korzystne dla inwalidów, czy nie ("myśl, myśl, myśł").
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Woland
|
 |
« Odpowiedz #17 : Wrzesień 25, 2011, 06:50:40 » |
|
Filantropie, już Marcina zdiagnozowałeś. Patologiczne dążenie do patologicznej równości. Ja nie dam rady prowadzić samochodu = nikomu nie wolno. Ja nie widzę szachów = zasłońmy oczy wszystkim.
Tylko niestety o ile wiem jest to choroba nieuleczalna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Woland
|
 |
« Odpowiedz #18 : Wrzesień 25, 2011, 10:27:34 » |
|
Aaaaa, byłbym zapomniał. Pamiętajmy, że grając z panem Traczykiem jedną rękę chowamy pod koszulę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pavelcov
|
 |
« Odpowiedz #19 : Październik 03, 2011, 05:49:27 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 03, 2011, 05:51:27 wysłane przez pavelcov »
|
|
|
|
|
|
Woland
|
 |
« Odpowiedz #20 : Październik 04, 2011, 11:53:52 » |
|
A przyznaj się szczerze - masz udziały w tym interesie?
Kubek mi się bardzo podoba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pavelcov
|
 |
« Odpowiedz #21 : Październik 04, 2011, 12:30:37 » |
|
Siostra kolegi przyjechala z Wloch i zalozyla firme w Polsce w tym roku. Drukuja wszystko i na wszystkim. (koszulki firmowe Friutki). Pomysl byl moj, ale nie moje wykonanie  Mam obicana koszulke w gratisie no i moge negocjować spore rabaty. Na allegro tez dopiero ruszają. Wszystkie ich aukcje http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=20040292. Pomyslalem, ze taki kubek, czy koszulka mogłby byc dobrym suwenirem na zakonczenie jakiegos turnieju dla uczestnikow. Pomysl sie zrodzil tak jak juz pisalem na poczatku, ze chcialem sobie cos takiego kupic i nie moglem znalezc. Jezeli Ktos ma jakies pomysly to moze tez zalatwie koszulke jak bedzie zainteresowanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yellow
|
 |
« Odpowiedz #22 : Październik 04, 2011, 10:30:51 » |
|
 Można zjeść w Toruniu przy dworcu PKP w drodze do Dadaja. W Ołomuńcu widziałem taką koszulkę: bułka, z której wystawały figury szachowe.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 05, 2011, 09:41:33 wysłane przez Yellow »
|
|
Jak doskonałym tworem jest człowiek, jak wielkim przez rozum, jak niewyczerpanym w swych zdolnościach, jak szlachetnym postawą i w poruszeniach, czynami podobnymi do anioła, pojętnością zbliżonym do bóstwa. Hamlet
|
|
|
|
|
|
Woland
|
 |
« Odpowiedz #24 : Październik 11, 2011, 11:42:44 » |
|
Dział marketingu mają aktywny, to trzeba im przyznać  Przekaż im tylko, że czasowniki w trzeciej osobie liczby pojedynczej w czasie present simple w j. angielskim mają końcówkę -s, czyli "My girl like s chess".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pavelcov
|