Forum CROSS
Maj 21, 2012, 11:09:20 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] 2
  Drukuj  
Autor Wątek: Koszulki o tematyce szachowej  (Przeczytany 912 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
pavelcov
Full Member

Zobacz profil WWW Email
« : Wrzesień 21, 2011, 12:33:32 »

Poszukuje ciekawych zdjęć, wzorów, emblematów związanych z szachami. Sam chcialem sobie kupic koszulke, ale nigdzie nie ma. Jezeli Ktos ma ciekawe wzory lub fotki prosze wyslac na poczte pavelcov@o2.pl. Byc moze bedzie nagroda w postaci darmowej koszulki z wybranym przez siebie wzorem.  Prosze o ewentualne podpowiedzi lub sugestie.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 21, 2011, 12:39:03 wysłane przez pavelcov » Zapisane
jajele
Sr. Member

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 21, 2011, 04:59:17 »

Bartek może ja zaprojektuję zrobię szablon(mam doświadczenie projektowałem grafikę folderu reklamowego międzynarodowego turnieju szachowego,który organizowałem)Ty dasz kasę,ja pomysły i kręcimy lody,ok!+ księgowość i zarządzanie.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 21, 2011, 05:02:03 wysłane przez jajele » Zapisane
Woland
Hero Member

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 21, 2011, 06:28:31 »

kręcimy lody
Chyba bimber...
jajele
Sr. Member

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 21, 2011, 06:49:59 »

ha ha ha.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2011, 08:24:51 wysłane przez jajele » Zapisane
Woland
Hero Member

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 21, 2011, 08:26:33 »

Czekaj tylko aż zrobię prawo jazdy...
filantrop
Newbie
*

« Odpowiedz #5 : Wrzesień 23, 2011, 07:46:15 »

Czekaj tylko aż zrobię prawo jazdy...
Chciałbym Wam pzrypomnieć, że w Polsce pojazdami do 49cmm można jeździć bez prawa jazdy. A tak a propo, to nasz Nestor z Przemyśla (głuchoniewidomy) od lat przejeżdża Polskę na swoim rowerze i nikt nie zgłosił go do prokuratury. Rozumiem, że sprawa zależy od tego, kto czym jeździ i jak się nazywa. Zazdrość to straszna choroba. Pozdrawiam.
zaufanie
Gość
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 23, 2011, 08:11:37 »

hmmm
jaka zazrość?
Czy rzeczywiście np moja koleżanka która nie widzi nic a sŁyszy tylko na jedno ucho i ma rentkę socjalną ta gdzie można dorabiać niewiele ma te same prawa co czlowiek który jest "neiwidomy i jeździ samochodem". Taki samochodzik ma tej rentki tyle samo co emeryt pracujacy cale życie.
Sprawiedliwe?
Moim zdaniem nie.
Oczywiście ta sprawa nie kończy się na prok i czynię starania by prawo jazdy bylo sprzeczne z posidaniem grupy inwalidzkiej z powodu utraty wzroku.

ps. Bardzo Was proszę przestańcie bŁotem się obrzucać a lepiej zostawić wlaśnie te uczuia do siebie i innych.
Chcę życ w normalnym kraju gdzie prawo jest jedno i takie samo dla wszystkich.
filantrop
Newbie
*

« Odpowiedz #7 : Wrzesień 23, 2011, 02:39:39 »

hmmm
jaka zazrość?
Czy rzeczywiście np moja koleżanka która nie widzi nic a sŁyszy tylko na jedno ucho i ma rentkę socjalną ta gdzie można dorabiać niewiele ma te same prawa co czlowiek który jest "neiwidomy i jeździ samochodem". Taki samochodzik ma tej rentki tyle samo co emeryt pracujacy cale życie.
Sprawiedliwe?
Moim zdaniem nie.
Oczywiście ta sprawa nie kończy się na prok i czynię starania by prawo jazdy bylo sprzeczne z posidaniem grupy inwalidzkiej z powodu utraty wzroku.

ps. Bardzo Was proszę przestańcie bŁotem się obrzucać a lepiej zostawić wlaśnie te uczuia do siebie i innych.
Chcę życ w normalnym kraju gdzie prawo jest jedno i takie samo dla wszystkich.
Chciałbym Ci uzmysłowić, że są różne wady wzroku i słuchu, a Ty chciałbyś wszystko wyrównac pod jedną kreskę. Są to działania ksenofobiczne, bardzo szkodliwe dla środowiska (naczytałeś się za dużo Marksa i Engelsa?). Jeżeli masz chęć załóż stronkę "urżnąć wszystkich". Powodzenia.
zaufanie
Gość
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 23, 2011, 04:54:18 »

Dziękuję. To teraz pytanie dla Ciebie.
Jaka stronę Ty chcesz zaŁożyć?
Jakich książek naczytaŁeś się Filantropie za dużo?
Woland
Hero Member

« Odpowiedz #9 : Wrzesień 23, 2011, 06:41:32 »

Chciałbym Wam pzrypomnieć, że w Polsce pojazdami do 49cmm można jeździć bez prawa jazdy.

Przyznam Ci się Filantropie, że ja już szykowałem taki numer Januszowi - chciałem od znajomego pożyczyć "motorower" o takiej właśnie pojemności, ale wyglądający jakby wyciągał ze 200km/h i przyjechać tym na turniej. Niestety, naprawdę za słabo widzę Smutny Ale żałuję okrutnie - ubaw byłby przedni.
jajele
Sr. Member

« Odpowiedz #10 : Wrzesień 24, 2011, 06:36:22 »

Okrutna szkoda Michał!bo wręczył bym Ci koszulkę z napisem:Woland ślepy moto-crossowiec,ofiara pękniętego k.....a!-ale byłby ubaw.Ha ha ha! przedni.
Bohaterowie tej dyskusji mają w d.... wszystko,nie przejęli się prokuraturą,i nawet dają ogłoszenia na faceboku,że jadą przez całą Polskę na morze i chętnie kogoś samochodem podwiozą!Dbałość o dobro środowiska poprzez milczenie na tematy drażliwe i kontrowersyjne jest zła i nie do zaaprobowania!-ukrywanie przestępców pedofili i tuszowanie ich przestępstw skończyło się dla kościoła katastrofą!Mareczku proszę Cie nie pisz różnych stopniach wad wzroku lub słuchu bo to nie prawda,upośledzenia zwroku,które kwalifikują do otrzymania orzeczenia o stopniu I lub II automatycznie wykluczają możliwość prowadzenia samochodu i taka jest prawda obiektywna,czy to się komuś podoba czy nie.Napisałem o tym na forum z jeden giga bajt,nie byłeś uważny!Pozdrawiam!
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2011, 07:12:18 wysłane przez jajele » Zapisane
Yellow
Sr. Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 24, 2011, 11:38:39 »

Nawet temat o koszulkach szachowych wiąże się z prawem jazdy dla niewidomych Uśmiech

Jak doskonałym tworem jest człowiek, jak wielkim przez rozum, jak niewyczerpanym w swych zdolnościach, jak szlachetnym postawą i w poruszeniach, czynami podobnymi do anioła, pojętnością zbliżonym do bóstwa. Hamlet
zaufanie
Gość
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 24, 2011, 04:44:03 »

Do śmiechu lepszego.
Kiedy i dlaczego powstal pomysŁ opasek na oczach w szachy?

Opowiadal mi kolega że nie kto inny ale Polacy chyba w Hiszpanii poŁożyli biaŁe laski na kierownicę roweru i  jechali przez Hiszpanię  Uśmiech
Woland
Hero Member

« Odpowiedz #13 : Wrzesień 24, 2011, 09:39:09 »

Nawet temat o koszulkach szachowych wiąże się z prawem jazdy dla niewidomych Uśmiech
I nawet jest na to naukowe określenie - obsesja.
jajele
Sr. Member

« Odpowiedz #14 : Wrzesień 25, 2011, 06:36:39 »

A to dopiero erotomani akrobaci,ja tam wolę laski wozić tradycyjnie na rurce!
Strony: [1] 2
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!