Forum CROSS
Maj 18, 2012, 10:08:37 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Kto odpowiada za aktualizację strony CROSSu?  (Przeczytany 1961 razy)
Woland
Hero Member

« Odpowiedz #15 : Lipiec 15, 2011, 04:12:29 »

O ile mi wiadomo pani Sargalska nie czytuje forum.
jajele
Sr. Member

« Odpowiedz #16 : Lipiec 15, 2011, 04:26:03 »

To podpowiedzcie jej słówko Ty lub admin (jak wróci),że jest taka prośba.
Woland
Hero Member

« Odpowiedz #17 : Lipiec 18, 2011, 02:43:57 »

Naprawdę wyjątkowo tym razem nie chcę być złośliwy, ale i tak na to wyjdzie... A kto my jesteśmy? Masz sprawę, to sobie załatw... Czemu Admin czy ja mamy dzwonić do pani Ewy żeby załatwić Twój interes?
jajele
Sr. Member

« Odpowiedz #18 : Lipiec 18, 2011, 04:05:21 »

Sam pytałeś na forum,więc to także Twój interes!Mieszkasz blisko myślałem,że nie sprawi Ci to kłopotu.Admin takie sprawy powinien załatwiać z urzędu,a nie dawać się prosić!Strona Crossu jest po to,by informować członków,bez zbędnych telefonów i kosztów-jasne? Jak Ci tak ciężko uczynić komuś przysługę,to lepiej milcz,unikniesz takich próśb.Kim dla mnie jesteś? hmm-sam sobie odpowiedz,mnie też ciężko.
Woland
Hero Member

« Odpowiedz #19 : Lipiec 18, 2011, 04:12:53 »

1) Pytałem o to kto się wybiera, to zupełnie co innego niż żądanie podania listy.

2) Mieszkam blisko czyli w tym samym mieście. To jeszcze trochę za mało, żeby wsiadać w autobus i jechać gdzieśtam załatwić sprawę Janusza Jelenia. Kontakt telefoniczny jest podany w komunikacie. Nie wiem czego jeszcze potrzebujesz.

3) Myślałem, że już to wyjaśnialiśmy wielokrotnie ale spróbuję jeszcze raz. Administrator FORUM, a nie STRONY ma za zadanie utrzymywać porządek na FORUM. Nie ma nic wspólnego z zawartością STRONY. Odróżniasz te dwie sprawy? Rafała rolą jest pilnować nas, byśmy sobie za ostro nie wrzucali. Komunikaty Crossu NIE MAJĄ NIC WSPÓLNEGO Z JEGO ZADANIAMI. Czego w tym wywodzie nie rozumiesz? Jeśli brakuje Ci informacji o danym turnieju, to zapytaj koordynatora dlaczego tych informacji nie przesłał Crossowi. A jeśli przesłał, to zapytaj Cross, czemu nie umieścił ich na stronie. Nigdzie w tym procesie nie ma osoby Rafała.
jajele
Sr. Member

« Odpowiedz #20 : Lipiec 18, 2011, 05:17:21 »

To była prośba!Sam się zwracałeś na tej stronie kto odpowiada za aktualizację strony Crossu>w sugestiach dla administratorów-po co ?jak nie taka ich rola.Rafał nie tylko jest administratorem,ale Przewodniczącym Komisji Szachowej,która sugestie członków powinna kierować do Zarządu.Co mi brakuje-minut na połączenia telefoniczne.
admin
Administrator
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #21 : Lipiec 19, 2011, 04:47:15 »

Kurka wodna, a kto pyta czy ja w pakiecie za administrowanie forum lub bycie w komisji szachowej dostaje choćby pakiet minut na takie sprawy Uśmiech
jajele
Sr. Member

« Odpowiedz #22 : Lipiec 19, 2011, 07:19:40 »

Postuluję o przyznanie Adminowi telefonu służbowego z Crossu!!!!!!!!!
Obawiam się,że postulat ten może zostać spełniony(tak jak to ma miejsce z postulatami Solidarności z roku 1980)po stu latach jak dobrze pójdzie.....Mimo wszystko Adminie nie trać nadzieji i ducha!
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!