|
Woland
|
 |
« : Maj 25, 2010, 08:52:05 » |
|
Kto odpowiada za aktualizację strony CROSSu? Tak naprawdę prężnie i na bieżąco działa wyłącznie dział szachowy na forum. Nic więcej. 9. maja odbyły się mistrzostwa Polski niewidomych i słabowidzących w półmaratonie. Wyników na stronie brak. Rozumiem, że mistrzostwa Polski to za niski rangą turniej by go tu umieścić?
P.S. Oczywiście nie piszę tego do administratorów forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jajele
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 20, 2011, 02:53:02 » |
|
Mam prośbę do admina,by umieszczał na forum listy osób powołanych na zgrupowania kadry,turnieje zagraniczne,itp kobiet mężczyzn i juniorów wraz z opiekunami i trenerami.Są osoby zainteresowane takimi informacjami(ja też),jeżeli to możliwe to bardzo proszę.Oczywiście chodzi mi o szachy.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jajele
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 29, 2011, 08:05:11 » |
|
Strona oficjalna Crossu jest po to by uzyskiwać informacje i je wymieniać,składać propozycje!Dział "sugestie dla administratorów"jest po to(między innymi)że by udoskonalać pracę forum!Składając propozycję miałem nadzieję,że admin ustosunkuje się do propozycji i publicznie uzyskam odpowiedż(taka forma grzecznościowa jest przyjęta na całym świecie).Pytam więc,po co stworzono taki dział skoro jest on "martwy"a mój wysiłek koncepcyjny się lekceważy i ignoruje.Oczekuję od admina jasnych i konkretnych odpowiedzi na sugestię,a nie złowrogiego milczenia!Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jajele
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 29, 2011, 04:18:46 » |
|
Widzę,że admin nic sobie nie robi z moich uwag,co widzę stało się standardem-a nie powinno!Administratorzy,gdy by uwzględniono moje sugestie w sprawie ogłaszania listy zawodników na zgrupowanie kadry-po ich opublikowaniu,podjął bym interwencję,ale stwierdzenia admina,że wszyscy uprawnieni zostaną powiadomieni,uspokoiło mnie(wiedziałem o rezygnacji zawodników z pierwszej 12) i myślałem,że procedury są proste i pewne-niech żyje naiwność.W Crossie widzę liczą się mętne układy i znajomości-jest to godne napiętnowania i pożałowania!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jajele
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 29, 2011, 04:34:13 » |
|
Moją teorię potwierdza brak postów w dziale kadra,nikt nawet nie zapytał dlaczego tak się stało,ani nie wyrażił swojego zdania,(oprócz Wolanda),czy naprawdę wszyscy są tak obojętni na nieprawidłowości,czy po prostu,uważają to za zbędne bo i tak to nic nie zmieni!Ostrzegam, ja się nie poddam,będę drążył dalej,do skutku-uczestnictwo mediów w tym procesie wydaję się nie odzowne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Woland
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 29, 2011, 07:10:00 » |
|
O kurczaki, przyjedzie Teleexpres?? Uprzedź mnie wcześniej, to włożę wyjściowe okulary!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jajele
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 29, 2011, 07:19:04 » |
|
Ty potrafisz tylko kpić i bronić idiotyzmy-cóż taki Twój charakter,w sprawach ważkich nie masz zdania,a nawet jak je masz to ukrywasz-czego lub kogo Ty się boisz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Woland
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 29, 2011, 07:32:54 » |
|
Ukrywam swoje zdanie?? Wydawało mi się, że wystarczająco głośno manifestuję swoją opinię - że wszystko co robisz jest głupie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jajele
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 29, 2011, 08:04:57 » |
|
I tu jest Twój problem,obsesyjnie negujesz wszystkie moje linki,nawet gdy mam rację.Powinien się Tobą zająć dobry psychiatra-przykro mi ,że ja jestem powodem Twojej obsesji,sam mnie wybrałeś to nie moja wina,że ktoś ma problemy psychiatryczne-lecz się systematycznie i będzie wszystko w porządku,życzę powodzenia!Jesteś bez szans by mi zaszkodzić"jeszcze się taki nie narodził co by mi zaszkodził!Sprawa chyba jest jasna,najpierw lecz się,póżniej dyskusja-nie da się dyskutować z osobą chorą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Woland
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 29, 2011, 08:10:12 » |
|
No patrz, a ja myślałem że wszyscy jesteśmy chorzy. Czyżbyś dostał grupę za darmo?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jajele
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 29, 2011, 08:23:57 » |
|
Tak na piękne błękitne oczy!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jajele
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 29, 2011, 08:26:12 » |
|
Tak samo jak nasi wspaniali moto crossowcy!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 05, 2011, 05:52:56 » |
|
Witam po długim czasie nieobecności na forum spowodowanym stanem zdrowia i sprzętu, Widzę, że walka wre  a nawet czyjeś milczenie jest dość wymowne a tu sezon urlopowy  . Jeśli chodzi o forum to faktycznie jest ono po to aby wymieniać się informacjami, ale nie widzę powodu by kogoś zmuszać do ich pozyskiwania i publikowania. Jest to raczej sprawa dobrej woli, a co do dobrego tonu to nie będę może pisał co do niego należy, a co nie, bo widzę że mamy na ten temat różne zdanie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jajele
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 06, 2011, 05:39:32 » |
|
Sugerowanie lub prośba nie są formami przymusu!=gdzież bym śmiał.Drogi Adminie życzę Ci powrotu do zdrowia i przypływu "dobrej woli".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jajele
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 15, 2011, 12:27:53 » |
|
Proszę koordynatora p.Ewę Sargalską o zamieszczenie listy osób,które zgłosiły się na turniej w Tucholi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|