Forum CROSS
Luty 07, 2012, 10:00:09 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: MP Juniorów  (Przeczytany 1743 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
admin
Administrator
Full Member

Zobacz profil Email
« : Czerwiec 30, 2007, 06:40:05 »

Gratulacje dla Dominika Szurgota (mistrza Polski) i Łukasza Iwancio (v-ce) za Zwycięstwo w bitwie o Anglię Uśmiech
admin
Administrator
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Lipiec 03, 2007, 09:59:09 »

http://www.chessarbiter.to.pl/turnieje/k_1154/
Sokol
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Lipiec 03, 2007, 11:33:22 »

To i ja dołączam się do gratulacji dla Dominika i Łukasza widać że byli zdecydowanie najlepsi no i od razu życzę powodzenia w Anglii!! Acha i gratulacje wielkie za 3 miejsce dla Piotrka bo to raczej niespodzianka!!
Woland
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Lipiec 03, 2007, 04:10:45 »

Gratulacje!

Po spojrzeniu na wyniki końcowe i ilość punktów zdobytą przez Dominika pomyślałem sobie "o matko, to jaki on ranking wytrzepał".

Ale po sprawdzeniu uzyskanego rankingu przypomniałem sobie niestety, jaki jest poziom MP juniorów Smutny

Był kiedyś postulat limitowania udziału, choćby od III kategorii. Dlaczego on upadł?
admin
Administrator
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Lipiec 04, 2007, 09:53:24 »

Hej Woland, przecierz wtedy by grało mniej zawodników niż rund a poza tym te niższe kategorie to są właśnie na MPJ uzyskane Uśmiech

Woland
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Lipiec 04, 2007, 10:07:01 »

Moim zdaniem dla rozstrzygnięcia finału Mistrzostw Polski DUŻO lepszy jest turniej kołowy, a jeśli braknie zawodników to choćby i dwukołowy, niż turniej szwajcarski w którym czasem w trakcie partii przeciwnik pyta robiąc ruch "czy tak można?".

O braku obowiązkowego zapisu nie wspominając...
Ivan i delfin
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Lipiec 14, 2007, 04:43:25 »

Dziękuje Uśmiech a co do grających to niestety poziom z roku na rok jest chyba coraz gorszy takie odniosłem wrażenie. Mam nadzieje że coś drgnie wreszcie u źródła i zaczną napływać młodzi zdolni ale bez odpowiedniego wsparcia nie mają jak zaistnieć. Ja gratuluje Juniorkom bo przecież one też walczyły o mistrzostwo Uśmiech Ani Solarczyk, Weronice Sobótce i Eli Sobótce.

Zanim pójdę...
wronka:)
Gość
« Odpowiedz #7 : Lipiec 15, 2007, 06:29:19 »

Heh dziekujemy Uśmiech ja po raz pierwszy brałam udział w takiej imprezie, więc nie mam porównania. Gratuluje wszystkim wyjeżdzającym do Anglii i obliguje się do mooooocnego trzymania kciuków  Duży uśmiech. Powodzenia!!!
Woland
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Lipiec 16, 2007, 01:47:07 »

Ja gratuluje Juniorkom bo przecież one też walczyły o mistrzostwo Uśmiech Ani Solarczyk, Weronice Sobótce i Eli Sobótce.

Anka to już nie juniorka, tylko prawie emerytka Chichot
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!